4800 Vásárosnamény, Beregszászi út 1/b.| Tel./fax: 06-45/470-180,  Mobil: 06-30/583-04-12     

Kedves vendégeink!

2020. 06. 20 –tól hosszú várakozás után ismét kinyitja kapuit a Szilva Termál és Wellness fürdő!

 

A kényszerű 3 hónap zárvatartás ideje alatt nem állt meg az élet, a dolgozók nem tétlenkedtek, hanem azon dolgoztak, hogy az újranyitáskor megújult környezetben tudjuk fogadni vendégeinket.
Ennek révén a zárvatartás alatt a következő felújításokat, korszerűsítéseket valósítottuk meg:
- Megújult a szauna világunk, amelyben felújítottuk a száraz szaunát és a gőzkabint, valamint új burkolatot kapott a zuhanyzó, továbbá polikarbonáttal fedtük le a gyerekmedence és a szauna tér közötti üvegfalat.
- Kifestésre került a férfi és női öltöző, valamint a közlekedő is.
- Gépészeink szorgos munkával elvégeztek minden olyan gépészeti munkát amely a fürdő további működéséhez elengedhetetlen volt.
- A strandmedencén kijavításra kerültek a fagy által feljött burkolólapok és ezen felül elkezdődött a várva várt a kinti termálmedence kivitelezése és építése, amely július végére használatba kerülhet a vendégeink számára.

A fürdő nyitvatartása nem változott, azaz reggel 09:00 -tól este 20:00 –ig várjuk kedves vendégeinket.

Felhívjuk a vendégeink figyelmét a fokozott járványveszélyre való előírások betartására!

- A fürdőbelépés előtt kézfertőtlenítés kötelező!
- Az egész fürdő területén az előírt 1,5 méteres távolság betartása kötelező!
- A medencébe lépés előtt kötelező az alapos, szappanos előfürdő!
- A fürdő valamennyi részlegében, helyiségében a papucs használata kötelező!

- A fürdőt lázas vagy hányásos-hasmenéses, megbetegedésben szenvedők, illetve légúti tüneteket mutatók nem látogathatják.
- A medence igénybevétele után utófürdő javasolt.
- A mosdók használatát követően az alapos kézmosás és kézfertőtlenítés mellett szappanos előzuhany ismételt alkalmazása szükséges.
- A medencében élelmiszert vagy italt fogyasztani tilos.
- A medencét csak megfelelő, fürdési célú ruházatban lehet használni.
- Nem szobatiszta kisgyermek csak úszópelenkában tartózkodhat a medencében.
- Az öltözőhelyiségeket óránként takarítjuk és fertőtlenítjük.
- A gyermek és pancsoló medencében felnőtt nem tartózkodhat.
- 14 éven aluliak a fertőtlenített gyógymedencéket is csak orvosi utasításra vehetik igénybe.

Bemutatkozás

Magyarország valamennyi tájegységének képviselői szüntelenül arra törekszenek, hogy megismertessék régiójuk természeti kincseit, turizmust csábító ajánlataival, jobbnál-jobb akciós program csomagjaikkal odacsalják a látogatókat.
Nekünk, Vásárosnaményiaknak, már van jól ismert értékünk, melyet nem kell hangos szóval bemutatnunk, úgy is tudja minden hazánk fia vagy akár külföldi, mit is jelent az a szó, hogy Tisza, a Szatmár-Beregi táj leírhatatlan értéke, valamint kincsünk, a Szatmári Jonatán alma és a Szatmári Szilva fogalma.
A három folyó, a Tisza, a Szamos és a Kraszna folyó találkozásától mindössze 2 km távolságra található, közvetlenül a Kraszna folyó partján épült meg közel tizedik esztendeje a Szilva Termál- és Wellnessfürdő.
Három fedett (termál medence, vízi óvoda, úszómedence) és egy nyitott medencéjével egész évben folyamatosan fogadja vendégeit.
A 700 méteres mélységből felszínre törő 45 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz nagy mennyiségben tartalmaz nátriumot, kloridot és szulfátot.
Hatóanyagai jótékonyan hatnak az emésztőszervi, izületi és krónikus nőgyógyászati megbetegedések kezelésére, továbbá elősegíti az érbetegségek gyógyulását.
A fürdő wellness szolgáltatásaink segítik a látogatók testi és szellemi felfrissülését.

A pihentető pezsgőmedence, a nedves és száraz szauna, a gőzkabin, valamint a különféle masszázsok frissítő, méregtelenítő hatásának köszönhetően megújul a vendégek szervezete.
A Szilva Wellness és Termálfürdő számtalan kiaknázatlan regionális látnivaló, természeti kincs, turisztikai célpont kiindulója és végpontja, színtere rendezvényeknek, hang- és sportversenyeknek, koncerteknek, kulturális programoknak.

 

WebSéta

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A 700 méteres mélységből felszínre törő 45 Cº-os alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz nagy mennyiségben tartalmaz nátriumot, kloridot é
Tovább
2, 3 és 4 ágyas zuhanyzós 10 szobás panzióban várjuk a pihenni vágyó kedves vendégeket!
Tovább
Konditermünk a Szilva Termál- és Wellnessfürdő nyitva tartásával azonosidőben várja a sportolni vágyókat.
Tovább
A népi gyógyászatban is köztudott, hogy a sós levegő jótékony hatással van a légúti megbetegedések és bőr betegségek tüneteinek...
Tovább